Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden neljäs kryptopaketti sisältää mm. kaksi valintakryptoa, kaksi teemaa, kolme sokkokryptoa, kryptopiiliksen, poikkiteloimen sekä paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia sekä myös runsaasti tavallisia kryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Aukeamilla on kaksi hyvin erilaista teemaristikkoa. Visaisella puolella on mm. Mirja Pihlajamäki, Harto Hakonen ja parivaljakko Tuomas Holopainen – Johanna Kurkela sekä teemoineen Ilmo Juhani Liljeroos – Heli Kärkkäinen. Kolme piilosanaa (isoimpana Neitolan riimitelty), visaisempikin tavuristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä tutut erikoistehtävät!