Uusimmat lehdet

Punaisen 3/22 ratkaisut jo netissä!

Ekin blogi

Tule luo

Vuosi 2021 on taas kulunut kiireisissä merkeissä täällä ristikkotehtaalla. Kaikki Pelikaanit on saatu tehtyä ja huima määrä ristikoita tilaajille toimitettua, mutta muista isoista projekteista monet ovat edelleen tekovaiheessa. Yksi suurimmista onnistuneista ponnistuksista etenkin itselleni on jälleen ollut Erkki Vuokilan vuosikirja EVVK 2022, joka on jo ilmestynyt kirjakauppoihin. Pian se tulee myös lehtipisteisiin. Kirja sisältää jo [Lue lisää]

Tekijöiden blogit

Mirja Pihlajamäki: Mutkan kautta suoraan

Keksiessäni vihjeitä vaikeaksi tarkoitettuun ristikkoon yritän miettiä, miten saisin ratkojan ajatukset harhautetuksi väärään suuntaan. Tässä on joitakin esimerkkejä siitä, miten Sanasepon 2/2018 laatijat onnistuivat harhauttamaan minua. Sanaseppo 3/2018 on jo ilmestynyt ja sen mukana edellisen numeron ratkaisut, joten tässä jutussa ei paljastu mitään sellaista tietoa, joka ei muutenkin jo olisi saatavissa. Mutkikas: ”Tytöille tärkeä” oli [Lue lisää]

Nyt vanhoja lehtiä edullisesti!

Loppuuko ratkottava kesken ennen seuraavan numeron ilmestymistä? Viime aikoina on kyselty paljon lehtiemme vanhoja numeroita, ja siksipä tarjoamme mahdollisuuden ostaa niitä varastostamme edulliseen pakettihintaan. Soita meille tai lähetä viesti, niin kootaan paketti sinulle mieluisista numeroista. Tavallinen tilaus on 10 lehteä, jolloin hinta on 20 € + postikulut. Myös muun kokoiset tilaukset ovat mahdollisia.

Lue lisää

 

Pelikaanit 20 vuotta sitten

Ensimmäisten Pelikaanien ilmestymisestä tuli heinäkuussa 2013 kuluneeksi 20 vuotta. Tuosta vuoden 2019 alkupuolelle julkaisimme täällä näytteenä tehtävän jokaisesta 20 vuotta täyttävästä Pelikaani-numerosta. Lisää vanhoja (ja uusiakin) ristikoita löytyy sanaristikot.net-sivustolta mm. Korona-extrojen muodossa.

Muuta

Virhepalvelua päivitetty viimeksi 22.7.2022

Kaikkien Pelikaani-lehtien kansiristikoista nyt Kansikisa!Kansikisan kisavastauksina toimivat Pelikaani-lehtien (Krypto, Punainen, Passeli) kansitehtävien kuusikirjaimiset avainsanat 1-6. Lue lisää!